یک مشت خط

گاهی دل نوشت های یک مجنون میتواند خواندنی باشد

یک مشت خط

گاهی دل نوشت های یک مجنون میتواند خواندنی باشد

درباره بلاگ

به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم !
بخاطر تمام روزهایی که :
گرفت
شکست
تنگ شد ،
و کاری از دست من بر نمی‌آمد ...!

👤 من و ببخش من

آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر
۱۹ خرداد ۹۷ ، ۰۱:۴۹

افطاری موقت:)

الحمدالله که توفیق نصیبمون شد و میزبان مهمان های خدا بودیم:)

هیچی اندازه مهمون داشتن حالم و خوب نمیکنه

سوپ جو پختم (خودم اهل سوپ و غذاهای آبکی نیستم اصلا،فقط آش رشته دوست دارم) 

دل و زدم به دریا و قرمه سبزی هایی که با زحمت سبزیش و آماده کرده بودم بار گذاشتم،حاضر بودم فسنجون بذارم اما از قرمه سبزیم نگذرم:) تعریف از خود نباشه قرمه سبزی هام عالی میشه

برای بچه ها هم سوسی درست کردم (با گوشت گربه و سگ و ایما که میگن نه ها صفر تا صد کار خودم)از سوسی های چنددرصد گوشت هم بهترتر بود:)

همه چی عالی بود الحمدالله دلم میخواست بیشتر بترکونم و به مهمونام خوش بگذره اما واقعا افطاری وقت گیره و دست تنها هم که باشی یکم سخت میشه شرایط ...

تصویر هم موقت خواهد بود:) سفره افطاره سفره شام تصویری موجود نیست بخاطر حضور مهمون ها:)

۹۷/۰۳/۱۹
آلاء

نظرات  (۲۲)

باعث شدی من ازون حلواها ولی بی رنگش بخورم 
خدا قبول کنه آجی بزرگه 😍😍😍😍
همیشه به مهمونی
پاسخ:
ای جان دلم 
شربت نعنا هم حتما درست کن عالی میشه واقعا
همه مهمون ها لذت بردن سوسی هم که یادت دادم اونم درست کن:)
عجب سفره ای..دلم نخواد
چرا همش با ظزف یه بار مصرف؟
این سوسی چی بود ما رفتیم تو کفش؟؟
پاسخ:
مراسم تو شب احیا بود در اصل ،دیشب 
باید بعد افطار میرفتسم مسجد و مراسم فرصت ظرف شستن نبود:/
این یک سفرست ،یک سفره هم به همین پهنا تو حیاط پهن بود 30و خورده ای مهمون کلی ظرف میشد:)
حتما دستورش و میذارم ببخشید سوسیس بود اشتباه چاپی رخ داده:)
با گوشی مینویسم وقتی عکس میذارم دیگه نمیشه متن و ویرایش کرد:)
۱۹ خرداد ۹۷ ، ۰۱:۵۳ اردیبهشت ..
چقدر همه چی عالی و با سلیقه..فقط حیف سوپ رو ریختی تو کاسه یکبار مصرف 

آلا قورمه سبزی چطوری میپزی؟برای عطرش چیز خاصی میریزی؟نسبت سبزیش چطور باشه؟
نکاتش رو به ما هم یاد بده دیگه:-)
پاسخ:
چشمات قشنگ میبینه از زور شستن ظرف فقط:)
افطاری خیلی ظرف درمیاد سخته خدایی:/
نکته مهمه قرمه سبزی به پیازشه و سبزی ای که استفاده میشه گشنیز و جعفری و تره باید باشه
برای پختهم پیاز و باید رنده کنی برای 4نفر حدود 3تا پیاز متوسط و رنده کن لعاب میندازه یک مقداری هم سینه مرغ همراه گوشتت بریز 
تفت بده بعد سبزی و اضافه کن خوب تفت بده زیاد نباید آب بریزی 
ادویه مخصوص قرمه سبزی هم عطاری ها میفروشن اون هم خوش طعمش میکنه
سلام :)

چه سفره قشنگی !

دلمون آب شد بابا

خدا قبول کنه ان شاءالله
پاسخ:
سلام

چشماتون قشنگ میبینه 
قبول حق
۱۹ خرداد ۹۷ ، ۰۱:۵۴ اردیبهشت ..
شربتت رنگش طبیعیه؟
پاسخ:
نه :)
رنگ خوراکی ریختم یه کوچولو
لذت سفره افطاری به همین سادگی و بامیه هستش.
من که عاشق بامیه هستم.
پاسخ:
دقیقا یه جایی دعوت بودیم فقط بامیه خوردم:)
بح خداقوت
خدا قبول کنه :*
شربت نعناع؟؟

دستور سوسی تو به مام بده خو : )))
پاسخ:
قبول حق
اوهوم خیلی عالیه دستورش و میذارم اینجا:)
چشششم سوسیس بود اشتباه تایپی شد:)
۱۹ خرداد ۹۷ ، ۰۱:۵۸ آسـوکـآ آآ
چقدر رنگ
قبول باشه عزیزم
پاسخ:
:)
من عاشق بازی با رنگهام
ممنون گلم قبول حق
خانم کد بانو و خوش سلیقه خسته نباشی
پاسخ:
زنده باشی دیشب بود افطاری
امشب هم همون جمع خونه مامان:)

من سوسیس می‌خوام :))
پاسخ:
بیا خونمون چشششم:)

۱۹ خرداد ۹۷ ، ۰۲:۲۹ اردیبهشت ..
وای من که از پیاز بدم میاد 
پاسخ:
منم بدم میومد رنده میکنم:)
دیده نمیشه لعاب میندازه با قسمت ریز رنده رنده بزن اصلا مشخص نمیشه
۱۹ خرداد ۹۷ ، ۰۲:۳۲ اردیبهشت ..
شنبلیله رو نگفتی 
نعناع هم دیده شده گاهی :-)
پاسخ:
من گیشنیز و جعفری و شنبلیله رو از هم تشخیص نمیدم=))
نعنا رنگش و تیره میکنه یکمم به تلخی میزنه:)
ما نمیریزیم
۱۹ خرداد ۹۷ ، ۰۲:۳۷ اردیبهشت ..
ادویه رو با سبزی تفت میدی یا تو آبش میریزی؟

پاسخ:
من ادویه رو اول به پیاز اضافه میکنم یکم زردچوبه و فلفل سیه و ادویه کاری
ادویه قرمه سبزی رو هم با وقتی سبزی و اضافه کروم و تفت دادم میریزم:)
بعد که آب ریختیم به جوش اومدش یه قالب کوچیک یخ میندازیم شوک بشه و روغن پس بده:)
۱۹ خرداد ۹۷ ، ۰۲:۵۸ اردیبهشت ..
مرسی گلی از توضیحاتت.دستت درد نکنه.
پاسخ:
فدای شما*_*
چه کردی! :))
افطاری دادن خیلی سخته... ما امسال دوست داشتیم افطاری بدیم ولی هرجا رفتم و دیدم چقدر کار داره ترسیدم :(
پاسخ:
اصلا سخت نبود لذت بخش بود واقعا
من ادم دیقه نودی ام همه کارهام و همون روز انجام دادم واقعا سخت نبود
نترس من هستم:)
بعد از حمله حال و روز سفره چطور بود ؟ :)
خوش رنگه 👏
پاسخ:
دیدددددنی=)))

شاید.باورت نشه من عشق سوسیس بودم
هرچی بابام گفت گوشت سگ و گربه گوش ندادم
اقا یه بار گفت گوشت بوفالو هستش 
عصرش با دوستم رفتیم رستوران هات داگ سفارش دادم😂
نگم برات هرگازی که میزدم قیافه بوقالو میومد تو ذهنم.اخرشم سوسیسش رو دو اوردم دادم دوستم من نون و سس و گوجه و پنیر پیتزا خوردک😂
بعد از اون روز چهارساله که پاکم:دی


افطاری قبول باشه:)))
پاسخ:
نگم برات که خودم هم سوسیس و میگرفتم خام خام میخوردم=)
بعد از چپ شدن کامیون حامل گربه دیگه لب نزدم تا الان که خود کفا شدم:)
۱۹ خرداد ۹۷ ، ۱۲:۰۱ بانو شهریوری
آخی چه سفره ای خدا قبول کنه عزیزم :)
پاسخ:
چشماتون خوشگله:)
چیزی تو سفرهونیست واقعا سفره افطار همیشه زیباست
این سفره رو که دیدم ،
یاد اولین افطاری ای که دادم افتادم ،
دست همسرم درد نکنه ، گُل کاشت اون شب ...

+ ظاهر این سفره نشون می ده که 10 دقیقه بعد اذان چیزی ازش باقی نمونده احتمالا :)))
پاسخ:
خانم های ایرانی کلا هنرمندن
دستشون درد نکنه.الحمدالله که همسر قدرشناسی دارن خدا برای هم حفظتون کنه
سفره افطار بعد از چند ثانیه منفجر میشه:)
۱۹ خرداد ۹۷ ، ۱۴:۴۱ آقای سر به هوا :)
شیرههههههه:)
پاسخ:
ممنان
الله قبول السین :))
پاسخ:
قبول حق
چوخ ممنون*_*
تصویر آدم گشنه تر میکنه
پاسخ:
الان تلافی کنید:)

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">