یک مشت خط

گاهی دل نوشت های یک مجنون میتواند خواندنی باشد

یک مشت خط

گاهی دل نوشت های یک مجنون میتواند خواندنی باشد

درباره بلاگ

به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم !
بخاطر تمام روزهایی که :
گرفت
شکست
تنگ شد ،
و کاری از دست من بر نمی‌آمد ...!

👤 من و ببخش من

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر
۱۸ دی ۹۶ ، ۲۱:۰۷

سالاد شیرازی اصیل

عاقا اصلا به نظر من این سالاد اصلا هم شیرازی نیست

شیرازی ها خیلی خسته تر از اینان که گوجه و خیار و پیاز و یه دست خرد کنن و نعنا و آبغوری بزنن 

اوووووووووووه

کی میره این همه راه و....

خلاصه...

از شیراز بگذریم بریم سراغ سالادشیرازی

شوهرخاله من اعتقاد داشت که سالاد درست نیست و سلاد با فتحه درست

و خیار و چنان با چاقو چپ و راست میکرد که له میشد گوجه رو هم پوست میکند و درشت خورد میکرد

میگفت این سلات اصیله😊

چون دندون مصنوعی داشت این مدلی راحت تر بود...

خلاصه که آلا معروفه به درست کردن سالاد با اندازه 

طوری درست میکنم که انگار خط کش گذاشتن

کلی تمرین کردم به این مقام رسیدم

خوبه که هرکس به یه چی شهره باشه

امشب یه سالاد شیرازی اصیل ایرانی درست کردم گفتم براتون به اشتراک بذارم

تقدیم به بانو......وطنم پاره ی طنم


۹۶/۱۰/۱۸
آلاء

نظرات  (۲۷)

عالیه:)
واقعا انگار خط کش گذاشتی 
متشکرم ❤
پاسخ:
یاد مطلب تو بودم موقع درست کردن
به عشق تو گذاشتم این پست و عجیجم
دیزاین و داشتی😜
یعنی بدون هیچ وسیله ای اونها رو به اندازه درست کردید؟

بعدش شما قران حفظ می کنید راهی واسه تقویت حافظه می دونید که مطالب بهتر تو ذهن بمونه؟

دلتون شاد
پاسخ:
با کلی تلاش به این درجه رسیدم:)
اون وسیله ها گوجه رو له میکنن

برای تقویت حافظه قران خوندن خوبه
و تغذیه خیلی مهمه
 
باید طب غذاییتون و مراقبت کنید
اگر سردی بخورید و طبتون به سمت سردی بره باعث میشه یکم حافظتون کندتر بشه


خیلی دوستت دارم ❤
پاسخ:
دل به دل راه داره
منم همینطور خواهری💜
سلام
الاء خانم وب نارون هم مال شماست؟
پاسخ:
سلام 
خیلر تنها وبلاگ بنده اینجاست
۱۸ دی ۹۶ ، ۲۱:۳۹ هوای باروونی
واو!کدبانویی!
منم هروقت مهمون داریم استاد سلاد!هستم!(؛
پاسخ:
خانمای ایرانی کلا کدبانوان
ایول
منم اروم میشینم یه گوشه و سالاد درست میکنم ده نفر تو اشپزخونه ظرف اماده میکنن
چ عاااالی :))
پاسخ:
جای شما خااااااااالللللللی
:)
دوستان به جای ماااا :))
پاسخ:
فدای شما بشم
خدا نکنه :)
پاسخ:
عزیزمی
۱۸ دی ۹۶ ، ۲۱:۵۰ اردیبهشت ..
سلام بانو
اینم یجور هنره دیگه.دستتون درد نکنه
حتی اگه کسانیکه این سالاد رو میل کردن به هنر شما پی نبرده باشن قطعا به عشقتون پی بردن.چون تا عشق نباشه هنر شکل نمیگیره. و وقتی این عشق و هنر درمورد آشپزی باشه بدون شک طعم دلچسب غذا عشق سرآشپز به عزیزانش  رو فریاد میکنه.

پاسخ:
سلااااام
چقدر زیبا به تصویر کشیدید
واقعا عشقه که غذا رو خوشمزه میکنه یا یه سالاد و زیبا میکنه
خیلی تفسیرت زیبا بود لذت بردم
😥خورد کردن گوجه یکی از سخت ترین کارهای آشپزیه همچنین خردکردن پیاز آفرییییییین واقعا عالیه 
به منم یاد بده خو چه جوری گوجه رو خورد کنم از زیر دستم درمیره و همه آبش میریزه بیرون 
بعدش من خیلیییی سستم یه ساعت طول میکشه یه خورده سالاد درست کنم :(((
پاسخ:
برای منم زمان میبره 
از تخته  گوشت خرد کن استفاده کن و یه چاقوی تیز
۱۸ دی ۹۶ ، ۲۲:۲۶ حامد سپهر
ایول به این سلیقه
هنر نزد ایرانیان است وبس

پاسخ:
دقیقا هنر فقط نزد بانوان ایرانه
وطنم پاره ی طنم 
۱۸ دی ۹۶ ، ۲۲:۲۷ علی ابن الرضا

پ چرا ما آبلیمو میزنیم..

قاطیشون هم که نکردین  سخته خو خسته میشن وقت خوردن

پاسخ:
ما آبغوره میزنیم
اون و بعد عکس گرفتن ریختم 
سر سفره هم زدیم
۱۸ دی ۹۶ ، ۲۲:۳۸ آقای سر به هوا(o_0)
کو سس؟؟
بدون سس صفا نداره!!!!

خیلی هم عالی:)
پاسخ:
با سس هم خوشمزه میشه
سالاد شیرازی اصیل با آبغوره یا آبلیموعه
سس ضرر داره😊
فقط حیف شد من دیشب عکس نگرفتم 😂😂😂
پاسخ:
اونم یقینا خوشمزه میشه مزه گوجه درمیاد به سالاد و رنگ و لعاب قشنگی میده بهش
۱۸ دی ۹۶ ، ۲۳:۲۱ اردیبهشت ..
خواهش میکنم عزیزم
کدبانوگری شما من رو سر ذوق آورد.
پاسخ:
ممنون از نگاه لطیفتون
ولی من خیلی سلاد دوست دارم 😍😍😍😍😍

منم نگینی خورد میکنم 😎 اینقدر خوشگل و ناز 🎈

بانو هنرمند الا جون❤
پاسخ:
همه خانم های ایرانی هنرمندن واقعا
عجیجم...
لطف داری به شما نمیرسیم ما
۱۹ دی ۹۶ ، ۰۰:۴۸ بیوکده biokade
اخر دید این عکسو پس
:)
چه مهارتی 
پاسخ:
به عشقش گذاشتم
اختیار دارید 
شیرازیا خستن؟! :/
دستت درد نکنه :)))
پاسخ:
ببشید
از همینجا معذرت میخوام
۱۹ دی ۹۶ ، ۰۸:۴۳ مریــــ ـــــم
میدونی به قول بچه ها شیرازیا با اختراع سالاد شیرازی میتونن تا اخر عمر یه گوشه بشینن و استراحت کنن
حجت برشون تمامه
:)
پاسخ:
به شیرازی ها برنخوره:|
۱۹ دی ۹۶ ، ۰۹:۲۲ آقای مجازی
سالاد خوشمزه ای درست کردید 🤤
"شیرازی ها خیلی خسته تر از اینان... "
فقط ای کاش درباره هم وطن های شیرازیمون هم کمی منصفانه تر و بهتر حرف میزدید.
پاسخ:
مزاح بود
سیلااام
پاسخ:
سیلللللاااااااووووووم
افرین دخملی:)منم ب این زیبایی بلدما 
وای از پیاز متنفرم:(
پاسخ:
شما که هنرمندییییییییی
منم پیاز ندوست اما همسر دوست
چیزی هس بنام جنبه ک همه ندارن 
:)
سالادت عااالیه
پاسخ:
بهم تذکر داده بودن خصوصی و عمومی فقط یه مزاح بود:)
نیاز ب تذکر نبود ک بهت دادن 
ی نویسنده ای و میتونی بنویسی
 حالا انتقاد بجاس اما تذکرو حق ندارن
معلوم بود مزاحه فقط درک میخاد :)
پاسخ:
فدای سرت عزیزم
من شیراز و خیلی دوست دارم و خاطرات خوبی از شیراز دارم
شاید حق با اونها بوده
به هر حال معذرت خواستیم به کسی برنخوره:)
الانم راجبش حرف بزنم میترسم باز به کسی بر بخوره
بگه از نظر من ناراحت شدید
اگر اون فکر کنم نعناها رو نمی ریختید روی سالاد و جاش مثلا انار می ریختید روش، میشد غذایی دانشجویی به نام پرچم. البته با گوجه و پنیر و خیار درست میشه...
پاسخ:
غذاهای دانشجویی که باید ثبت ملی بشن اصن
۲۰ دی ۹۶ ، ۰۸:۳۱ الف. ساقی
لابد در راستای محکوم کردن اتیش زدن پرچم، در اقدامی اعتراضی این سالاد رو ساختید!!! :-)
پاسخ:
چه تدبیر جالبی واااااااااای  خیلی جالب بود
۲۰ دی ۹۶ ، ۱۰:۴۱ آسـوکـآ آآ
خواهر من مدتها پیش عکس سالاد شیرازیه اینجوریو تو نت دیده بود
ما مدتهاست سالاد شیرازی مخلوط سر سفره مون نمیبینیم :D
پاسخ:
دیزاین های جالبی داره
خخخخخخخ
به خواهرتون اینو هم نشون بدید از این به بعد پرچم ایران بیارن سر سفره

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">